Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi Üçüncü Çalıştay Katılımcıları Kent Gezisi Gerçekleştirdi


Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi Üçüncü Çalıştay Katılımcıları Kent Gezisi Gerçekleştirdi

Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası Açık Alan Kimliklendirme Çalışması kapsamında atık malzeme ile hayata geçirilen Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin üçüncü çalıştayına katılan ekip, Çanakkale’nin tarihi ve kültürel mekanlarını da gezme fırsatı buldu.

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (Güzel Sanatlar Fakültesi, Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi) ile Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. iş birliğinde gerçekleşen ileri dönüşüm projesinin üçüncü çalıştayına Eskişehir Anadolu Üniversitesi , Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, İstanbul Marmara Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin Güzel Sanatlar Fakülteleri Seramik/ Seramik ve Cam Bölümleri öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan 52 kişilik bir ekip katıldı.

Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası Açık Alan Kimliklendirme Çalışması kapsamında Çanakkale Seramik Kalebodur Çan Fabrikası bünyesinde Atölye Kale departmanında çalışmalar yürüten ekip, kentin tarihi ve kültürel mekanlarına yönelik düzenlenen gezi programına da katıldı. Şehitler Abidesi, Troya Müzesi ve Troya Ören Yerini gezme fırsatı bulan ekip, mekanlara ilişkin bilgi sahibi oldu.


30.05.2024 09:14