Plogging Şampiyonası Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından düzenlenen ve Çanakkale Belediyesinin de katkı sunduğu “Sıfır Atık için Koşuyoruz” temalı Plogging Şampiyonası, 31 Mayıs 2024 Cuma günü Sarıçay Caddesi'nde düzenlendi.

Sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik ederken, çevre koruma bilincini de artırmayı hedefleyen yeni nesil bir spor dalı olan “plogging” etkinliği, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu başta olmak üzere kurum ve kuruluş temsilcileri, davetliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğe Belediye Meclis Üyeleri Öznur Benderlioğlu Doğangün, Sevda Yıldız ve Mustafa Alptuğ Akkoca da katılarak, atık toplama çalışmalarına destek verdi.

Eğlenceli etkinlik, dereceye girenlere madalya takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

31.05.2024 16:09