Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çanakkale'de Parklar Yenileniyor


Çanakkale'de Parklar Yenileniyor

Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce kent genelinde eskiyen ve bakım isteyen parklarda düzenlenen yenileme çalışmaları devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince çocukların aileleri ile keyifli zaman geçirebilecekleri alanları genişletmek amacı ile gerçekleştirdiği çalışmalar doğrultusunda, kent genelinde belirli bir program dahilinde parklarda yenileme çalışması düzenleniyor. Bu kapsamda son olarak Halk Bahçesi içerisinde bulunan çocuk oyun alanı, Çiftlik Sokakta bulunan park ve Karina Deniz Kültürü Merkezindeki parkta yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

Halk Bahçesinde bulunan çocuk oyun alanında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında eskiyen ve hasar gören oyun grupları yenileri ile değiştirilirken, zemin ise darbe emiş özelliği olan çocuk oyun halısı ile kaplanarak kentlilerin kullanımına sunuldu.

Çalışmalar doğrultusunda Çiftlik Sokakta kentliler tarafından yoğun olarak kullanılan park alanında yapılan yenileme çalışması doğrultusunda ise mevcut oyun gruplarına yenileri eklenirken, parkın zemini ise darbe emici kauçuk ile kaplandı.

Karina Deniz Kültürü Merkezinde bulunan çocuk alanına da merkezin temasına uygun olarak deniz figürlü yeni oyun grupları da eklenerek, daha fazla çocuğun keyifli zaman geçirebileceği bir park alanı oluşturuldu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince parklarda gerçekleştirilen yenileme çalışmaları, kentin gelişen ihtiyaçları doğrultusunda devam edecek.


03.06.2024 16:32