Dünya Çevre Günü Etkinliklerle Kutlandı

Çanakkale Belediyesi tarafından, ÇAKAB ve 18 Mart Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında, çevre koruma bilincinin artması ve bu yöndeki toplumsal farkındalığa katkı sunması amacıyla Barış Kafe'de birçok etkinlik düzenlendi.
5 Haziran 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinliklere Belediye Başkan Vekili Ercüment Furuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve hemşehrilerimiz katıldı. Başta deniz dibi ve kıyı temizliği olmak üzere, tiyatro, spor, boyama, canlı seramik performansı, fotoğraf sergisi, atık potası gibi birçok aktivite ve etkinliğin yer aldığı organizasyonda, Başkan Vekili Ercüment Furuncu da günün anlam ve önlemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi. Programda ayrıca ''Okullar Arası Bitkisel Atık Yağları Toplama Yarışması'' ve ''Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması”nda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Pilav ikramının da yer aldığı etkinlikler hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sonra erdi.

06.06.2024 17:27