Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Çocuk Kültür Evi'nde Keyifli Buluşma


Çocuk Kültür Evi'nde Keyifli Buluşma

Çocukların yaratıcılıklarını ve potansiyellerini keşfetmelerine destek olmak ve çocukları çok yönlü desteklemek amacıyla çalışmalarını sürdüren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi'nde robotik maker atölyelerinin sergi açılışıyla başlayıp bireysel çalgı atölyesi katılımcılarının dinletisiyle devam eden keyifli bir “Yıl Sonu Buluşması” gerçekleştirildi.

Öğretmenleri Güven Tuncel ve Esra Özge Sinan'ın rehberliğinde dönem boyunca iklim krizi temasını işleyen ve bu soruna robotik maker atölyesinde edinilen bilişim becerileriyle çözümler üreten minik mucitler, geliştirdikleri tasarımları ziyaretçilere sundu. Çevre dostu akıllı cihazlardan, robot tasarımına, mobil oyun tasarımından iklim dostu bina projelerine kadar birbirinden yaratıcı birçok tasarımın yer aldığı sergi, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ve merakla karşılandı. Buluşmanın devamında öğretmenleri Ayhan Yavaş, Cengiz Sarıkaya, İlke Karol ve Kemal Kaan Şengör rehberliğinde çalışmalarını sürdüren Çocuk Kültür Evi Bireysel Çalgı Atölyesi katılımcısı küçük müzisyenler, dinleyicilere piyano ve keman enstrümanlarıyla hazırladıkları renkli bir repertuar sundu. 

Oldukça keyifli geçen buluşma, sergi sunumu ve dinleti gerçekleştiren Çocuk Kültür Evi üyesi çocuklar ile öğretmenlerine çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


Çocuk Kültür Evi sosyal medya hesapları:

https://www.facebook.com/cocukkulturevi/

https://www.instagram.com/cocukkulturevi/

https://twitter.com/CocukKulturEvi

Ayrıntılı Bilgi İçin: Cevatpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak NO: 26/A  

Telefon: 0 286 217 73 11



07.06.2024 16:37