Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Bayram Temizliği Devam Ediyor


Bayram Temizliği Devam Ediyor

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kentte genel temizliği sağlamak amacıyla programlanan bayram temizliği devam ediyor.

Kent genelinde cadde ve sokaklarda kapsamlı temizlik yapılması hedefiyle 10 Haziran Pazartesi günü, Şehit Gürol Caddesi (Havaalanı Kavşağı – İbrahim Bodur Lisesi arası) ile Atatürk Caddesi (İbrahim Bodur Lisesi – Müze Kavşağı arası) noktalarında başlatılan çalışmalar; 11 Haziran Salı günü Tuğsavul Caddesi (Çataltepeliler Lokali – Bayrak Sokak) – Bahriye Üçok Caddesi (Bayrak Sokak – Bayır Yoğurt önü) noktalarında, 12 Haziran Çarşamba günü ise İnönü Caddesi'nde (Bayır Yoğurt – Endüstri Meslek Lisesi önü) yürütüldü.

Çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar süpürge ve yıkama araçları ile temizlenirken, eş zamanlı olarak kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında kanal temizliği de yapıldı.

13 - 14 Haziran tarihlerinde de devam edecek bayram temizliğinin kapsamlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla hemşehrilerimizin de programda yer alan tarihlerde, belirlenen bölgelerde araç parkı yapmayarak çalışmalara katkı sunmalarını diliyoruz.

Bayram Temizliği Programı (09.00-12.00 Saatleri Arasında)

13 Haziran Perşembe – Pirireis Caddesi (116 Jandarma – Kordon)

14 Haziran Cuma – Ahmet Piriştina Caddesi (Barış Caddesi Kavşağı – Cevatpaşa Ortaokulu) – Demokrasi Caddesi – Barış Caddesi


12.06.2024 16:41