BM Heyeti ve Türkiye Hentbol Federasyonu'ndan Belediyemize Ziyaret

Belediye Başkan Vekili Nurcan Bingöl, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği İstanbul Saha Ofisi heyeti ile Türkiye Hentbol Federasyonu heyetini Başkanlık Makamında ağırladı.

1 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında Başkan Vekili Nurcan Bingöl ilk olarak, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği İstanbul Saha Ofisi Kıdemli Koruma Sorumluları Selçuk Şatana, Adil Özgün Özenç ve Sümeyye Saral'ı ağırladı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Bingöl, ofisin çalışmalarına ilişkin heyetten bilgiler aldı.

Başkan Vekili Bingöl ardından, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve As Başkan Serpil Çapar ile beraberindeki heyeti de Başkanlık Makamında ağırladı. Bingöl, nezaket ziyareti için konuklara teşekkürlerini iletirken, ziyaret güncel konulara ilişkin sohbetle sona erdi.

01.07.2024 17:27