Stratejik Plan Paydaş Toplantıları Devam Ediyor

Kente ait kaynakların etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılmasını, hesap verebilirliği ve mali saydamlığı sağlamak üzere Çanakkale Belediyesinin orta ve uzun vadeli amaçlarının, temel ilke ve politikalarının, hedef ve önceliklerinin belirleneceği Stratejik Plan Paydaş Toplantılarında, kente ilişkin farklı konu başlıkları detaylı bir şekilde ele alınarak görüşülüyor.

Çanakkale Belediyesinin 2025-2029 yılları arasında yol haritası olarak kullanacağı Stratejik Plan hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlenen “2025-2029 Stratejik Plan Paydaş Toplantıları, 8 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilen “Akıllı Kent Yolunda Çanakkale Buluşması” ile başlamıştı.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantılar kapsamında 9 Temmuz Salı günü Engelsiz Buluşma ve Can Dostlarımız için Buluşuyoruz, 10 Temmuz Çarşamba günü Söz Sahibi Kadınlar Buluşması ve Afetlere Hazırlanıyoruz Buluşması, 11 Temmuz Perşembe günü Önce Yerelden Kalkınma (Tarımsal-Kırsal Kalkınma) Buluşması ve Çevre Hakları için Buluşuyoruz, 12 Temmuz Cuma günü ise Kimlikli Kent Olma Yolunda Çanakkale ve Gençler Söz Sizde Buluşması başlıklarında toplantılar gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve belediye personelinin de katıldığı toplantılarda kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meslek odalarının temsilcileri, ilgililer ve hemşehriler bir araya gelerek konu başlıklarına ilişkin kapsamlı görüş alışverişinde bulundu. Konu başlıkları kapsamında yürütülen ve gerçekleştirilen çalışmaların yanı sıra talepler, öneriler ve planlanan projeler masaya yatırıldı.
Hemşehrilerimizin katılımına açık olarak düzenlenen toplantı programı şöyle devam edecek;

Amatör Spor Kulüpleri Buluşuyor / 17.07.2024 / 10.00

Kültür Kenti Olma Yolunda Çanakkale / 17.07.2024 / 16.30