Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Detaylı Temizlikler Sürüyor


Detaylı Temizlikler Sürüyor

Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen detaylı temizlik çalışmaları devam ediyor.

 26-30 Ağustos tarihlerini kapsayan haftalık program kapsamında 100. Yıl Caddesi – Atatürk Caddesi bölgesinden başlayan çalışmalar, 27 Ağustos Salı günü Tuğsavul Caddesi (Çataltepeliler Lokali – Bayrak Sokak) – Bahriye Üçok Caddesi (Bayrak Sokak – Bayır Yoğurt önü) bölgesinde, 28 Ağustos Çarşamba günü İnönü Caddesi (Bayır – Halk Bahçesi) bölgesinde ve 29 Ağustos Perşembe günü Pirireis Caddesi (Kordon - 116 Jandarma) bölgesi ile Şehit Gürol Caddesi (Havaalanı Kavşağı – İbrahim Bodur Lisesi) bölgesinde gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğünün koordineli çalıştığı program kapsamında, ilgili bölgelerde süpürge ve yıkama araçları ile detaylı temizlik yapılırken aynı zamanda kanal temizlikleri de gerçekleştirildi.

Haftalık program, 30 Ağustos Cuma günü Ahmet Piriştina Caddesi (Barış Caddesi Kavşağı – Cevatpaşa Ortaokulu) – Demokrasi Caddesi – Barış Caddesi bölgesinde 09.00-12.00 saatleri arasında yürütülecek faaliyetler ile sona erecek.



29.08.2024 16:34