Motosiklet Çalıştayı Gerçekleşti

Çanakkale Belediyesi, motosiklet severlerin bilgi ve tecrübelerini paylaşması, trafikte güvenli sürüş farkındalığının kazanılması amacıyla düzenlenen Motosiklet Çalıştayı'na ev sahipliği yaptı.

26 Eylül Perşembe günü Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkan Vekili Metin Değirmenci, Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu, Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Özgü Erol, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Hasan Aslan, ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Ahmet Yapar ile kentteki motosiklet derneklerinin temsilcileri ve motosiklet severler katıldı.

Açılış konuşmalarıyla başlayan programda Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı A+ Motosiklet Eğitmeni Tanser Katkar ve Yavuz Mutlu, motosiklet ile güvenli sürüş teknikleri, sürüş sırasında koruyucu ekipmanların önemi, öfke kontrolü, trafikte dikkatli, farkında ve fark edilebilir olmak konularında detaylı anlatımlar gerçekleşti.

Etkinlik, eğitmenlere geleneksel Çanakkale Seramiği takdimi ile sona erdi.

27.09.2024 12:12