Sayfa yükleniyor

HABERLER

Ara

Başkan Erkek VolunFest Etkinliğine Katıldı


Başkan Erkek VolunFest Etkinliğine Katıldı

“Türkiye'de Demokratik Yerel Yönetişimin Geliştirilmesi için Sivil Katılımın Güçlendirilmesi Projesi” (Sivil Katılım Projesi) kapsamında sivil katılımı artırmak ve gönüllülük bilincini yaymak amacıyla düzenlenen VolunFest, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) gerçekleşti.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Türkiye Belediyeler Birliği ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün faydalanıcısı olduğu ve Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı'nın projenin etkin bir şekilde uygulanması ve izlenmesinde rol aldığı Sivil Katılım Projesi kapsamındaki VolunFest'e, Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, UNDP Türkiye Temsilcisi Louisa Vinton başta olmak üzere projenin paydaş kurumlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmaları ile başlayan VolunFest, gönüllülük bilinci ve sivil katılımın artırılmasına yönelik konuların ele alındığı söyleşi, Avrupa Dayanışma Programı Sunumu, Gönüllülük Fuarı etkinlikleri ile devam etti. Gönüllülük Fuarı'nda Çanakkale Belediyesi standı da yer aldı.





18.10.2024 15:20