Başkanın Mesajları

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 21 Eylül Uluslararası Dünya Barış Günü Mesajı

Uluslararası Barış Günü, Birleşmiş Milletler tarafından dünya üzerinde insanlar ve toplumlar arası barışın sağlanması, bu yöndeki ideallerin sağlamlaştırılmasına yönelik farkındalık yaratılması amacıyla ilan edilmiş bir gündür.

Milyarlarca kişinin ve canlının yaşadığı dünyamızda, elbette bir o kadar da farklı kimlikler, farklı sesler bulunuyor. Önemli olan ise, bir diğerimizin özgürlük sınırını aşmadan değerlerimizi yaşayabilmektir.

Bir arada, birlik içinde haklar bakımından her anlamda eşit bir şekilde yaşamak bu kadar zor olmamalı. İnsanın, hayvanın, doğanın zarar görmediği bir dünya sadece hayal olarak kalmamalı…

Zamanında üzerinde yaşanan savaşlardan nasibini alan güzel kentimize bugün ‘Barışın Kenti' diyebilmenin gururunu her an yaşadığımı belirterek, tüm dünyada da kentimizde olduğu gibi her anlamda birlik ve beraberliğin hakim olmasını, savaşların son bularak tüm insanlığın yüzünün gülmesini tüm kalbimle diliyorum.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN