Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Enerji Tasarrufu Haftası Mesajı

Dünya nüfusunun ihtiyaçlarının karşılandığı kaynakların sürdürülebilirliği için tasarruf ilkesinin her alanda benimsenmesi çok önemli bir konudur. Bu kaynaklardan biri olan enerjinin de verimli ve tasarruflu kullanımı; doğal kaynakların korunması, sürdürülebilirliğin sağlanması ve küresel ısınma gibi karşı karşıya olduğumuz büyük sorun için alınacak önlemlerin başında gelmektedir.

Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında, enerji tüketiminin yanı sıra kentimizi yakından ilgilendiren su tasarrufuna duyarlı olunması konusuna da bir kez daha vurgu yapmak isterim. Dünyamız ve doğal kaynaklarımızı gelecek nesillere verimli bir şekilde bırakabilmek adına tasarrufu her alanda yaşam ilkemiz haline dönüştürebilmemizi temenni eder, Enerji Tasarrufu Haftasını kutlarım.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN