Sayfa yükleniyor

Başkanın Mesajları

Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Anneler Günü Mesajı


Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Anneler Günü Mesajı

Bir canı sonsuz bir sevgi, sabır ve emekle büyütmek, yetiştirmek, topluma kazandırmak hiç kolay bir iş değildir ve bu kıymetli sorumluluğun adıdır annelerimiz.

Toplumun temel taşı olan ailenin en önemli direklerinden biri; bilmediğimizde öğretmen, hastalandığımızda doktor, yorulduğumuzda uzanacak diz, üzgünken ağlayacak omuz, keyifliyken içten gelen karşılıklı bir kahkaha, mutfaktaki sıcacık çorba, kısaca hayata dair en önemli detaylardan biri olan annelerimiz, yalnızca bir gün değil her zaman başımızın tacıdır.

Her biri çok özel, çok kıymetli olsa da bu Anneler Günü'nde, özellikle içinde bulunduğumuz ve her anlamda çok yıpratıcı olan bu salgın sürecinde ailesinden, çocuklarından uzun süre ayrı kalarak canla başla görev yapan sağlık emekçisi annelerimiz ile vatan için evlatlarını yanlarında değil, yüreklerinde büyütmeye devam eden şehit annelerimize de özel olarak sevgi, saygı ve minnetlerimi sunmak isterim.

Şefkat ve fedakarlığın sembolü, aynı zamanda hayatımızın en değerli varlıklarından biri olan tüm annelerimizin, anne adaylarının ve yüreğinde bu hissi barındıran tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyor, kaybettiğimiz tüm annelerimizi de rahmetle anıyorum.


Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN

Çanakkale Belediye Başkanı