Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Pandemi gölgesinde geçen bir Ramazan Ayını daha geride bıraktık. İftar sofralarında buluştuğumuz Ramazanlarımızı, ardından bir arada ve keyifle kutladığımız Bayramlarımızı da çok özledik kuşkusuz.

Kutsal günlerimiz ve bayramlarımız elbette ki bizleri birbirimize daha çok yaklaştırıyor, manevi duygularımızı yoğunlaştırıyor, birlik ve beraberliğimizi artırıyor. Son bir senedir ise, her ne kadar sevdiklerimizden, birbirimizden ayrı olsak da bu duyguları kalben yaşıyoruz. Öte yandan, bu zorlu günlerin mükafatı olarak gelecek bayramlarımızı yine bir arada ve muhabbetle kutlayacağımıza da yürekten inanıyorum.

Yan yana değilsek bile gönüllerimizin, hissiyatımızın bir olduğu tüm sevdiklerimizin, tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, herkese sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Saygılarımla

Ülgür Gökhan