Sayfa yükleniyor

Başkanın Mesajları

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı


Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Bugün; tek bir karış toprağını kaybetmemek, milletimize özgür ve aydınlık yarınlar tesis etmek için büyük mücadeleler veren kahraman gazilerimizin günüdür. Bugün 1921 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’e “Gazi” unvanının verildiği gündür.

Kıymetli Hemşerilerim, 

Yiğit gazilerimizin gerek savaşlarda gerek terörle mücadelede ve zorlu görevleri sırasında kaybettiklerini onlara geri verecek güce muktedir değiliz elbet; ama haklarını koruyup kollayarak, yaptıkları fedakarlıkların unutulmaz olduğunu daima hatırlayarak, karşılaştıkları her türlü zorlukta onlara destek olup, yurdun dört bir yanında cesaret ve kararlılıkla yaktıkları Cumhuriyet meşalesini yeni kuşakların da aynı kararlılıkla sahiplenmesini sağlayarak gösterebiliriz minnetimizi.

Tüm bu hislerim ve Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı Çanakkale’nin Belediye Başkanı olma gururuyla 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum.

Baş kahramanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu vatan için seve seve canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi minnetle anıyor; kahramanca mücadeleleri ile vatan toprağını bir ve bütün kılan tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Saygı ve minnetle.


Ülgür GÖKHAN

Çanakkale Belediye Başkanı