Sayfa yükleniyor

Başkanın Mesajları

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın 30 Ekim İzmir Depremi Mesajı


İzmir Seferihisar’da meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremin ilk dakikalarında depremden etkilen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmiş, can ve mal kaybının yaşanmaması temennilerinde bulunmuştuk. Ne yazık ki saatler geçtikçe depremin neden olduğu ağır yıkımların ve yitirdiğimiz canların haberleri tek tek geldi.

Ne yazık ki, verdiğimiz kayıplar ile üzerinden bir yıl geçen İzmir Depremi’nin bizlerde bıraktığı izleri ilk günkü gibi yaşıyoruz. Birlikte omuz omuza yürüdüğümüz İzmirli dostlarımızın tarifsiz acılarını yüreklerimizde hissediyoruz. 

Kıymetli Hemşerilerim,

Daha önce de söylediğim gibi doğal afetler her zaman olacaktır. Önemli olan bizim ne kadar hazır ve tedbirli olduğumuzdur. Tüm bu hislerimle, 30 Ekim 2020 İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, geride kalanlara baş sağlığı diliyorum. Böylesi acıların bir daha yaşanmaması dileğiyle herkesi ortak bilince davet ediyor, Barışın Kenti Çanakkale’den Cumhuriyetin Kalesi İzmir’e tekrar geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN

Çanakkale Belediye Başkanı