Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Yaşamı kolaylaştırmak, birlik olup tüm engelleri aşarak rengârenk günler yaşamak şüphesiz ki bizlerin elindedir. Çünkü hayat birbirimizin eksiğini kapatmak ve fazlasını dengelemek için vardır. Önemli olan duygusal ve bedensel farklılıklarımızı hayatta bir engel olarak görmemek, farklı bir bakış açışı olarak kavrayabilmek ve buna saygı duymaktır. Bu bilinç temelde aile ile başlayacak, çevre ile şekillenecek ve toplumda kendisini hissettirecektir.

Farklılıklarımız bizleri biz yapar, farklılıklarımız dünyayı güzelleştirir. 3 Aralık, birçoğumuz için sadece bir gün olabilir fakat mühim olan bu farkındalığı hayatın pek çok alanında zorluklarla karşılaşan kardeşlerimiz için her gün göstermektir.

Her canlının eşsiz ve biricik olduğu inancımla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelleri beraberce aşmak adına herkesi bu bilince davet ediyor, engelli bireylerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Ülgür GÖKHAN