Başkanın Mesajları

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

30 Ağustos 1922’de Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün başkumandanlığını yaptığı Büyük Taarruz’un yani diğer bir ismiyle Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin şanlı zaferi ülkenin her bir yanında yankılanmıştır. Bu zaferden sonra işgalci güçler topraklarımızdan çekilmek zorunda kalmış, milli mücadelenin ve bağımsızlığın önemi bir kez daha gözler önüne serilmiştir.

30 Ağustos özgürlüğe, bağımsızlığa, insanca yaşamaya dair umutların, ancak sonsuz cesaret ve fedakârlıkla gerçekleşebileceğinin resmidir şüphesiz. İşte şanlı zaferimiz tam da bu nedenle 96 yıldır tüm ezilmişlerin umudu olmuş, mücadelelerinin yol göstericisi olmuştur.

Ben de bu vesile ile birlik ve beraberliğin gücünün her daim aklımızda, özgürlük ve bağımsızlığın yüreklerimizde olduğu nice günler diliyor,  başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin parçası olan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!

Ülgür GÖKHAN

Belediye Başkanı