Sayfa yükleniyor

Başkanın Mesajları

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Kurban Bayramı Mesajı


Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Kurban Bayramı Mesajı

Ailemizle, dostlarımızla, tüm sevdiklerimizle zaman geçirip, bol bol sohbet edeceğimiz ve özlem gidereceğimiz uzun bir bayram tatiline giriyoruz. Yaz aylarının getirdiği sımsıcak günlerde sevgiye, dostluğa, iyi niyete doğru adım adım ilerliyoruz. 2018 Troia Yılının bereketi kentimizin her noktasında kendisini hissettiriyor. Kısa bir süre önce gerçekleştirdiğimiz 55. Uluslararası Troia Festivalinin yankıları hala devam ediyor. Müziğin, sanatın tüm birleştirici gücü bu sene de kentimize eşlik ediyor. Bizler de böylesine güzel bir süreci bayram heyecanı ile taçlandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Hepsinden önce ötekileştirmenin olmadığı, özgürlüğün ve kardeşliğin temelinde şekillenen barış dolu bir dünyanın tüm yürekleri bayram heyecanı gibi aydınlatmasını diliyorum. Ülkemizin aydınlık dolu günleri, birlik ve bütünlüğü için yoksulluğa, teröre, eşitsizliklere cumhuriyet ve demokrasinin ışığıyla ancak hep beraber olduğumuz takdirde karşı koyacağımızı bu vesile ile belirtmek istiyorum.

Halkımız ve İslam dünyası için sağlıklı, huzurlu ve umutlu bir bayram olmasını ümit ediyor, herkesi saygıyla selamlıyorum.

 

Ülgür GÖKHAN

Belediye Başkanı