Sayfa yükleniyor

Başkanın Mesajları

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı


Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Kıymetli Hemşehrilerim,

15 Temmuz 2016 Cuma günü devlet kurumları içinde çöreklenip, devleti çökertmek için fırsat kollayan hainlerin başlattığı sözde darbe girişimi, milletin dik ve demokrasiye sahip çıkan duruşuyla amacına ulaşamamıştır.

Darbe girişiminde bulunan hainler demokratik devletin temeli, milli egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizi bile bombalama cüretinde bulunmuş ancak milletvekillerimiz milletin meclisini, canları pahasına korumuşlardır. Halkımız vatan uğruna sokaklara dökülmüş, hiç düşünmeden canlarını feda etmiştir.

15 Temmuz şüphesiz ki, demokrasimizi ve özgürlüğümüzü elimizden almaya, birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya yönelik acımasız bir saldırıdır. Neticesinde ise bu hain plan; demokrasinin, birlik ve bütünlüğün elimizden alınamayacağını kanıtladığımız büyük bir başarı ile sonuçlanmıştır.

15 Temmuz’un yıl dönümünde milletimize, laik ve demokratik devletimize yapılan her türlü kötü niyetli saldırıyı lanetliyor, 15 Temmuz Şehitlerini bir kez daha rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum.

Unutmayınız, özgürlük, barış ve demokrasi bizimdir. Cumhuriyetimizi, demokrasimizi korumak bizlerin asli görevidir.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN

Belediye Başkanı