Başkanın Mesajları

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Güzellik, birlik ve beraberlik dolu, aynı iftar sofrası etrafında birleşip oruç açtığımız bir Ramazan ayının ardından yüreklerimizin huzurla dolduğu, mutlu, umutlu günlere eriştik.

Bayramlarımız; yoğun yaşam içinde durup, dinlenip nefes aldığımız, en güzel giysilerimizi giyip büyüklerimizle, küçüklerimizle kucaklaşıp, hâl hatır sorduğumuz, insanın içini mutluluk ve huzurla dolduran çok kıymetli günlerimizdir.

Ramazan Bayramı da her kesimden insanı buluşturarak gerçek kardeşliği ve huzuru ön plana çıkartan, bizleri saf sevgiye bir adım daha yaklaştıran ve gönüllerimizin bir olmasını sağlayan yegâne günlerimizdendir.

Ben de bu vesile ile Ramazan Bayramı'nın hepimize sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim.

Şeker tadında bir bayram dileğiyle, Bayramımız Kutlu Olsun.

Ülgür GÖKHAN