Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Engelliler Haftası Mesajı.

Engelli vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunlar sadece onların değil, toplumda yaşayan her insanın ortak sorunudur. Sağlıklı bir toplumun temelinde engelli bireylerimizin ötekileştirilmeden, onurlu ve rahat bir şekilde yaşayacakları, hayatlarını kolaylaştıracak yasal haklarının yanında onların hayatlarına destek olan, farkındalık bilinci gelişmiş iyi niyetli insanlar da olmalıdır.

Engelliler Haftası, engeller ve engellemeler hakkında yaşadığımız sorunların çözümlerine yönelik fikirlerin paylaşıldığı ve toplumdaki duyarlılığın artması için bilgilendirmelerin yapıldığı önemli bir süreçtir. Bu vesile ile ben de tüm zorluklara rağmen mücadele veren engelli vatandaşlarımıza ve büyük bir özveri ile onlardan desteğini esirgemeyen fedakâr ailelerine selamlarımı iletiyor, bu haftanın toplumumuz için farkındalık yaratmasını ve toplumsal duyarlılığımıza katkıda bulunmasını temenni ediyorum.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN