Sayfa yükleniyor

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı


Zorlu mücadelelerle kazandığımız Cumhuriyetimizi taçlandıran çocuklarımız, umudumuz ve en kıymetli hazinemizdir.  Çocuklarımızı korumak, nitelikli ve farkında bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve elbette her şeyden önce sağlıklı bir yaşam sunmak hepimizin görevidir.

Bu hususta biz yetişkinler, çocuklarımıza yönelik istismarları, hayatları ellerinden çalınan çocuk gelinlerimizin ve umutları bir çırpıda yok edilen çocuk işçilerimizin yaşadıkları acı gerçekleri unutmayacak, minicik bedenlerdeki sessiz çığlıkların sesi olacağız. Her gün, her an çocuklarımıza eşit bir dünya sunmak adına çalışacak, onları özgürlükler, demokrasi ve bilimle aydınlanan barış dolu günler ile tanıştıracağız. Pırıl pırıl çocuklarımız için demokrasi mücadelemizi sürdürecek, rengârenk yarınlar için Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün değerlerini ve ilkelerini onlara öğreteceğiz.

Ulusal egemenliğimizin ve Cumhuriyetimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 98. Yıl dönümünde tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Özgürlüklerin ve Barışın Kenti Çanakkale’nin tüm çocuklarını Çanakkale Belediyesi Tahta At Çocuk Şenliği’ne bekliyorum.

 

Ülgür GÖKHAN

Belediye Başkanı