Belediye Meclis Gündemi

Nisan Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı Hakkında Bilgilendirme

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince Nisan 2021 Olağan Meclisi 01-02 Nisan 2021 tarihlerinde yapılan meclis toplantılarımızın birinde Meclis üyelerimizden bir kişinin Covid-19 pozitif olmasından dolayı 10 günlük karantina süreci yaşanması nedeniyle yapılması planlanan Meclis toplantımız ertelenmiştir.

Gündemde görüşülemeyen Faaliyet Raporuna ilişkin madde Nisan Ayı Olağanüstü Meclis toplantısıyla 13 Nisan 2021 Salı günü saat 15.00’da Belediye Meclis Salonunun sosyal mesafeye uygun olmaması sebebi ile İl Umumi Hıfzıssıhha Kararı kapsamında gerekli tedbirlerin alınması koşuluyla, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak, Çanakkale Seramik Müzesi’nin açık alanı olan bahçe kısmında (Cevatpaşa Mah. Kaya sok. 3133 / Eski Askeri Hamamı Merkez/Çanakkale) yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.