Belediye Meclis Gündemi

05.10.2023 Tarihli Meclis Gündemi

Çanakkale Belediye Başkanlığından Duyurulur.

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince  05/10/2023 tarihinde saat 17.00’da gerçekleşmesi planlanan Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı; Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile Kemalpaşa Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen Esnaf etkinliği Kortej yürüyüşü ve açılışı nedeniyle 05/10/2023 tarihinde saat 18.00'da gerçekleşecektir. Bilgilerinize sunulur.

GÜNDEM

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-Açılış

2-Yoklama

3- Çanakkale Kentsel Hizmetler A.Ş.’nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Belediye Hisselerini Temsil Etmek Üzere Yetki Verilmesi Hk.

4-Çanakkale Belediyesi ve Kepez Belediyesi arasında Sokak Hayvanları ile ilgili protokolün güncellenmesi

5-Kasım 2023 Meclis gün ve saatinin belirlenmesi