Meclis Karar Özetleri

Nisan 2019 Meclis Toplantısına Ait Karar Özetleri

26                    Divan I.ve II.Başkan Vekilliğine I. Başkan Vekili Berkay GÜZEL, II. Başkan vekili Bilge ŞİMŞEK seçilmişlerdir.

27                    Divan Katip Üyeliğine Asil olarak Fama KAYNAŞ, Kanber KOÇ. Yedek olarak Birten SARIBAŞ, Gülay Güney SARIKAYA seçilmişlerdir.

28                               Encümen üyeliğine Özden ÇETİN, Egemen ERGUN, Süleyman CANPOLAT bir yıllığına seçilmişlerdir.

29                               İmar Komisyonuna Güley Güney SARIKAYA, Bilge ŞİMŞEK, Ercüment FURUNCU, Deniz ERDEM, Sıtkı AKTUĞ bir yıllığına  seçilmişlerdir.

30                    Plan Bütçe Komisyonuna Birten SARIBAŞ, Deniz KARADUMAN, İbrahim SOYDAN, Mesut DİNÇ, Hasan Hüseyin AYTOP  bir yıllığına seçilmişlerdir.

31                    Sosyal İşler Komisyonuna Ethem Levent POLİS, Fatma KAYNAŞ, Gülay Güney SARIKAYA, Kanber KOÇ, Nilgün GÖKSER, Özlem KARADAYI, Didem GÜNER bir yıllığına  seçilmişlerdir.

32                    Ulaşım Komisyonuna Umut KARAGÖZ, Berkay GÜZEL, Hüdai Erdal GEZEN, Musa OYAN Sıtkı AKTUĞ, Ahmet USLU bir yıllığına  seçilmişlerdir.

33                    Şoför Seçim Komisyonuna Özden ÇETİN, Kanber KOÇ, Musa OYAN bir yıllığına  seçilmişlerdir.

34                    Şikayet Değerlendirme ve Ceza Komisyonuna Deniz KARADUMAN, Süleyman CANPOLAT, Sıtkı AKTUĞ bir yıllığına  seçilmişlerdir.

35                    Çevre ve Sağlık Komisyonuna Mehmet İrfan MUTLUAY, Fatma KAYNAŞ, Gülay Güney SARIKAYA, Rebiye Turan ÜNÜVAR, Ercüment FURUNCU, Özlem KARADAYI, Esra YÜKSEL, Didem GÜNER, Evren YALÇIN bir yıllığına seçilmişlerdir.

36                    Marmara Belediyeler Birliği'ne asil üye Deniz KARADUMAN, Süleyman CANPOLAT, yedek üye olarak Birten SARIBAŞ oyçokluğu ile seçilmişlerdir.

37                    Ege Belediyeler Birliğine asil üye Hüdai Erdal GEZEN, yedek üye Kanber KOÇ oyçokluğu ile seçilmişlerdir.

38                    Kıyı Ege Belediyeler Birliği'ne asil üye İbrahim SOYDAN, Egemen ERGUN, Ercüment FURUNCU, yedek üye Gülay Güney SARIKAYA, Deniz ERDEM, Mesut DİNÇ oyçokluğu ile seçilmişlerdir.

39                    Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliğine asil üye Mehmet İrfan KUTLUAY, Fatma KAYNAŞ, Rebiye Turan ÜNÜVAR, Birten SARIBAŞ, yedek üye Gülay Güney SARIKAYA, Mesut DİNÇ oyçokluğu ile seçilmişlerdir.

40                    Tarihi Kentler Birliği'ne asil üye Gülay Güney SARIKAYA, yedek üye Ercüment FURUNCU oyçokluğu ile seçilmişlerdir.

41                    Katı Atık Yönetim Birliği'ne asil üye Özden ÇETİN, Berkay GÜZEL, Egemen ERGUN, Ercüment FURUNCU, Süleyman CANPOLAT, Mesut DİNÇ, Hüdai Erdal GEZEN, Birten SARIBAŞ, Fatma KAYNAŞ, Mehmet İrfan MUTLUAY, Hasan Hüseyin AYTOP, yedek üye olarak Deniz ERDEM, Umut KARAGÖZ, İbrahim SOYDAN, Ethem Levent POLİS, Rebiye Turan ÜNÜVAR, Bilge ŞİMŞEK oyçokluğu ile seçilmişlerdir.

42                    Çanakkale Assos Truva Turizm Alt Yapı Hizmet Birliğine asil üye Süleyman CANPOLAT, Bilge ŞİMŞEK, Kanber KOÇ, İbrahim SOYDAN, yedek üye Berkay GÜZEL, Özden ÇETİN oyçokluğu ile seçilmişlerdir.

43                    Kardeş Kent Osnabrück Mayıs Haftası Etkinliklerine Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Meclis Üyesi Fatma KAYNAŞ, Meclis Üyesi Ethem Levent POLİS, Meclis Üyesi Esra YÜKSEL, Belediye Başkan Yardımcısı Ali SÜRÜCÜ, Belediye Personeli Önder MUSAOĞLU Almanya/ Osnabrück'e oybirliği ile görevlendirilmiştir.

44                    Gençlik Değişimine Kültür ve Sosyal İşler Md. Personeli Yasemin TÜCCAR ve Serkan GÜNDÜZ , kardeş Kent Elçisi Ayyüce KELOĞLU  oybirliği ile görevlendirilmiştir.

45                    Fahri Hemşehrilik oybirliği ile kabul edildi.

46                    Görevlendirilen Belediye Başkan Yardımcılarının ödeneği oyçokluğu ile kabul edildi.

47                    Araç Kiralaması oyçokluğu ile kabul edildi.

48                    Çanakkale Uygulama İmar Planı notlarında revizyon yapılması incelenmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile karar verildi.

49                    2019 Yılı Meclisinin yıllık tatili Ağustos ayında yapılmasına oybirliği ile karar verildi.

50                    Mayıs 2019 Meclis gün ve saati 02 Mayıs 2019 saat:18.00 da yapılmasına oybirliği ile karar verildi.

51                    Kefalet ve Yetki Verilmesi oyçokluğu ile kabul edildi.

52                    Faaliyet Raporu oyçokluğu ile kabul verildi.

Berkay GÜZEL                Fatma KAYNAŞ                     Kanber KOÇ

Meclis I. Başkan                Vekili  Katip                        Üye Katip Üye