Meclis Karar Özetleri

Kasım 2023 Olağan Meclis Toplantısına Ait Karar Özetleri

KASIM  2023 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

KARAR NO       M E C L İ S    K A R A R    Ö Z E T L E R İ

--------------- -----------------------------------------------------------------------------------------:

108          Barbaros Mahallesi H16C-14D-1C pafta, 1315 ada, 6 parselde Uygulama İmar Planı değişiklik teklifinin meclis imar komisyonuna havalesi oybirliği ile karar verildi.

109         Mülkiyet Çanakkale Belediyesine ait İlimiz Cevatpaşa Mahallesinde bulunan tapunun 22 ada 83 parselde kayıtlı taşınmazın 1. Katının tahsisi oybirliği ile kabul edildi.

110         Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale projesi ile ilgili işbirliği protokolü yapılması ve yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

111         Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezinin önündeki meydana ‘ 100. Yıl Cumhuriyet Meydanı ‘ ismi verilmesi teklifi oybirliği ile kabul edildi.

112         Aralık 2023 Meclis gün ve saatinin belirlenmesi 01 Aralık 2023 saat:17;00 da yapılmasına oybirliği ile karar verildi.

113         2024 Yılı Ücret Tarifesi oyçokluğu ile kabul edildi.

114          2024 Yılı Performans  Programı Taslağı oyçokluğu ile kabul edildi.

115         2024-25-26 Gelir ve Gider Bütçesi oyçokluğu ile kabul edildi.

ÜLGÜR GÖKHAN                  GÜLAY GÜNEY SARIKAYA                  BİRTEN SARIBAŞ

BELEDİYE BAŞKANI                        KATİP-ÜYE                                     KATİP-ÜYE