Meclis Karar Özetleri

Haziran 2024 Olağan Meclis Toplantısına Ait Karar Özetleri

HAZİRAN  2024 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO M E C L İ S K A R A R Ö Z E T L E R İ

--------------- -----------------------------------------------------------------------------------------

68                    Belediye ve mücavir alan sınırları içinde yer alan yerleşim alanlarında olası Deprem zararlarının azaltılası amacıyla alınması gerekli tedbirlere ilişkin değişen kanun ve yönetmelik hükümlerine uyarlanması ve revize edilmesi İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile karar verildi.

69                    Çanakkale Şehir içi ve Mücavir alanlar İmar Planı plan notlarının değişen veya iptal olan kanun ve yönetmelik hükümlerine uyarlanması ve revize edilmesi İmar Komisyonuna havalesi oybirliği ile karar verildi.

70                    Norm Kadro Derece Değişikliği oybirliği ile karar verildi.

71                    Müdürlükler Arası Ödenek Aktarma oybirliği ile kabul edildi.

72                    Cevatpaşa- Barbaros Atam Kreş ve Gündüz Bakım Evi Ücret Tarifesi oyçokluğu ile kabul edildi.

73                    Yol Harcamalarına Katılım Payı oyçokluğu ile kabul edildi.

74                    Artık Parsellerin Satışı Hakkında Belediye Encümenine yetki verilmesi oyçokluğu ile kabul edildi.

75                    Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz Güzelyalı Köyü 258 ada,1 parselde kayıtlı 3 adet bağımsız bölümlerin satışı hakkında Belediye Encümenine yetki verilmesi oyçokluğu ile kabul edildi.

76                    Araç Devri oyçokluğu ile kabul edildi.

77                    Temmuz 2024 Meclis gün ve saati 03 Temmuz 2024 saat: 17:00 da yapılmasına oybirliği ile karar verildi.

Muharrem ERKEK                 Nigar ETİZER KARACIK                 Öznur BENDERLİOĞLU DOĞANGÜN

Belediye Başkanı                            Katip Üye                                              Katip Üye