Sayfa yükleniyor

Meclis Karar Özetleri

Temmuz 2024 Olağan Meclis Toplantısına Ait Karar Özetleri


TEMMUZ 2024 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ


KARAR NO M E C L İ S K A R A R Ö Z E T L E R İ 

--------------- ----------------------------------------------------------------------------------------- 


78                    Ek Ödenek Uygulaması oybirliği ile kabul edildi. 

79                    T Cetveli Taşıt Eklenmesi oyçokluğu ile kabul edildi. 

80                    (Hpv) Aşısı Uygulama Hizmeti İşbirliği Protokolü’nü imzalamak için Belediye Başkanına Yetki Verilmesi oybirliği ile kabul edildi. 

81                    Bebek Emzirme ve Bebek Bakım Kabinleri Projesi İşbirliği  Protokolü’nü imzalamak için Belediye Başkanına Yetki Verilmesi oybirliği ile kabul edildi. 

82                    Meydan, Cadde ve Sokak Süpürme ve Yıkama İşleri için Araç Kiralanması İşinin Süresi oybirliği ile kabul edildi. 

83                    Çanakkale Belediye Başkanlığı ile Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Protokol imzalanmak için Belediye Başkanına Yetki Verilmesi  oybirliği ile kabul edildi. 

84                    Ücret Tarifesi Ek Talebi ( Su ve Kanalizasyon Md) oyçokluğu ile kabul edildi.

85                    Ücret Tarifesi Ek Talebi (Su İşleri Md) oybirliği ile kabul edildi.

86                    Ücret Tarifesi Ek Talebi ( Gelir Md) oyçokluğu ile kabul edildi.

87                    Kent Meydanı Tuvalet Kabini Kullanım Ücretinin Belediyemiz Ücret Tarifimizden Kaldırılması oybirliği ile kabul edildi.

88                    S.S.18 Nolu Şehiriçi Minibüsçüleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Gelir Desteği Talebi  oyçokluğu ile kabul edildi.

89                     S.S.18 Nolu Şehiriçi Minibüsçüleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Toplu Taşıma Ücret Tarifesi Zam Talebi. oyçokluğu ile kabul edildi. 

90                    İlimiz Barbaros Mahallesi 1086 Ada, 113 parselde kayıtlı 205,78 m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın satış işlemi ile ilgili ihale işlemlerini yürütmek üzere Encümene yetki verilmesi  oyçokluğu ile kabul edildi.

91                    İlimiz Çınarlı Köy’ünde bulunan 433 Ada, 68 Parselde kayıtlı 1.369,85 m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın satış işlemi ile ilgili ihale işlemlerini yürütmek üzere Encümene yetki verilmesi. oyçokluğu ile kabul edildi.

92                    Çanakkale Belediyesi Belediye ve mücavir alan sınırları içinde yer alan yerleşim alanlarında olası Deprem zararlarının azaltılması amacıyla alınması gerekli tedbirlere ilişkin; değişen kanun ve yönetmelik hükümlerine istinaden yeniden düzenlenme yapılması teklifi oyçokluğu ile kabul edildi.

93                    Belediye Meclisinin 07/06/2024 tarih 2024/68 sayılı Belediye Meclis Kararı ile meclis imar komisyonuna havale edilen ;06/01/2016 tarih 28 sayılı Belediye Meclis Kararı ile onaylanan Çanakkale Şehiriçi ve Mücavir Alanlar İmar Planı notlarının değişen veya iptal olan yönetmelik ve kanunlara istinaden yeniden değerlendirilerek düzenleme yapılması teklifi incelenmek üzere meclis imar komisyonuna havalesi oybirliği ile kabul edildi. 

94                    Eylül 2024 Meclis gün ve saati 5 Eylül saat 17:00'de yapılması oyçokluğu ile kabul edildi.


Bülent ŞARLAN                               Nigar ETİZER KARACIK                             Deniz Hazal UYSAL

Belediye Başkan Vekili                              Katip Üye                                               Katip Üye