Sayfa yükleniyor

Anketler

Başkan Gökhan Eğitime Destek Ziyaretlerini Sürdürüyor


Başkan Gökhan Eğitime Destek Ziyaretlerini Sürdürüyor

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eğitime destek kapsamında 8 Ocak 2019 Salı günü Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Her iki okulda da okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Gökhan, okullarda gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgiler aldı. Başkan Gökhan ayrıca, okulların fiziki ihtiyaçları ve buna bağlı talepleri de dinleyerek not aldı. Okullardaki özel eğitim sınıflarını da ziyaret eden Başkan Gökhan, bu sınıflardaki eğitimin çok önemli olduğunun altını çizerek, okulların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda önceliğin özel eğitim sınıflarında olduğunu kaydetti.

Gerçekleştirdiği sohbetlerde eğitime, öğrencilerin başarısına büyük önem verdiğini belirten Başkan Gökhan, bu sebeple uzun yıllardır eğitime destek ziyaretlerini sürdürdüğünü ve imkanlar dahilinde okulların fiziki ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi. Başkan Gökhan'ın ziyaretleri güncel konulara ilişkin sohbetlerle son buldu.

Başkan Gökhan her okul ziyaretinde olduğu gibi, öğretmenlerden gelen talepler doğrultusunda hazırlanan 65 adet okuma kitaplarını da Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne takdim etti.