Sayfa yükleniyor

Çağrı Merkezi Aydınlatma Formu

Çağrı Merkezi Aydınlatma Formu


Çanakkale Belediyesi'ne Hoş Geldiniz.

Yapacağınız görüşmeler güvenliğiniz için kayıt altına alınmaktadır. Size daha iyi hizmet verebilmek için yapacağınız görüşmede bazı kişisel verileriniz kayıt altına alınıp işlenebilecektir. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği veri sorumlusu olan Çanakkale Belediyesi olarak aydınlatma yükümlüğümüzün yerine getirilebilmesi için size bilgilendirme yapılacaktır. 

Kişisel Verileri Koruma Kanunu açısından veri sorumlusu sıfatına sahip Çanakkale Belediyesi'nin telefon numaralarını arayarak paylaşmış olduğunuz kişisel verileriniz sayılanlarla sınırlı olmamak kaydıyla; Belediyemizi aramak için kullanılan telefon numaranız, arama tarihi ve saatiniz, adınız ve soyadınız, ses kayıt bilginiz, arama veya yardım talep amacınız, görüşmek istediğiniz kişinin kimliği veya birimimizin hangisi olduğu, kayıtlarımızın tetkiki için gerekli olduğu hallerde Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranız ve adresiniz, borcunuzun olup olmadığını öğrenmek istemeniz halinde borç durum bilginiz, herhangi bir başvurunuzu takip edip sorgulamak istemeniz halinde Belediyemize teslim ettiğiniz evrakın kayıt numarası, şikayet ve önerileriniz şeklindedir.  Kişisel verileriniz, size doğru hitap edilebilmesi, aramanın kimliğinin tespiti ve arama amaçlarının kayıt edilebilmesi, Belediyemizin kanuni amaçlarının yerine getirilebilmesi, bilgi edinmek istediğiniz konulara ilişkin cevap edilebilmesi amaçları ile işlenmektedir 

Belediyemize vermiş olduğunuz kişisel verileriniz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 5. maddesinde belirtilen ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaati için zorunlu olması hukuki sebebine bağlı olarak, telefon görüşmelerinin elektronik ortamda kaydı yoluyla, elektronik şekilde işlenmektedir. Kişisel verileriniz Çanakkale Belediyesi olarak kanuni yükümlülüklerimizin yerine getirildiğinin ispatı amacı ile sınırlı olarak resmi kurum veya kuruluşlar ile paylaşılabilecektir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11. maddesi kapsamındaki haklarınızı kullanmak istediğinizde Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkındaki Tebliğ hükümlerine göre Çanakkale Belediyesi'ne başvurabilirsiniz. 

Aydınlatma metnimizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz.